Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

Ontmoet jou digitale rasieleier

goals

Dis maklik om redes uit te dink om nie te oefen, jou studies te voltooi of die motorhuis reg te pak nie. Ons stel graag uit en gebruik tyd as ʼn verskoning om dit wat ons moet en soms ook wil doen, af te skeep.

Google het Calendar Goals ontwikkel om ons persoonlike assistent en rasieleier te wees.

Deur middel van sy masjienleervermoeë bepaal die sagteware waar op jou Google kalender jy tyd kan afknyp om jou doelwitte te bereik. Of dit nou oefening is of net meer tyd om te lees. Dit wys uit waar gapings in jou skedule is wat jou behoeftes sal vervul.

Om Calendar Goals te gebruik, moet jy ʼn Gmail-gebruiker wees en die kalendertoepassing gebruik. Voeg net jou “Goal” by en Google sal vir jou ʼn paar vrae vra om vas te stel wat jy wil doen en watter tye jou die beste sal pas.

Daar is  ʼn paar opsies beskikbaar soos Exercise, Build a Skill en Me Time, maar jy kan jou eie byvoeg. Daarna kan jy dit aan Google oorlaat om tydgleuwe te skeduleer en gereeld daaraan te herinner.

Indien dit gebeur dat ʼn ander afspraak skeduleer word in die voorgestelde tye, sal Google dit aanskuif na ʼn volgende beskikbare tyd. As jy ʼn chroniese uitsteller is, sal jy natuurlik maniere kry om Goals te omseil, maar die sagteware sal probeer om dit vir jou moeilik te maak. 

Hoe om Google Calendar Goals op Android en iOS te gebruik.

Dié nuwe funksie is die week beskikbaar op Android en iPhone, maar nog nie op die webgebaseerde Gmail kalender nie.

Google Calendar | Google Play Store via Google Blog

 

[BRONNE: http://gadgets.ndtv.comhttp://techcrunch.comhttp://www.idigitaltimes.com]

 

Tags:

Comments are closed.

 

© 2013-2019 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.