Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

Pensioenarisse: Heraktivering van elektroniese dienste

Alle gebruikers van die US-netwerk moet jaarliks heraktiveer vir netwerkgebruik (e-pos, internet, ens.) Ook pensioenarisse wat steeds US-dienste gebruik moet deur die proses gaan om te verseker dat hulle steeds e-pos toegang het.

Die afgelope paar weke het gebruikers e-pos kennisgewings ontvang van helpinfo@sun.ac.za wat aandui dat hul gebruikersnaam gaan verval. Drie waarskuwings e-posse word normaalweg versend voor die afsnydatum op 1 April. Omdat sommige pensioenarisse hulle toegang self betaal en nie deur ʼn departementele kostepunt nie, verskil die betalingsmetodes. U kan op die volgende maniere u elektroniese toegang betaal:

EFT
Betaling van R345-00 d.m.v. EFT. Om die EFT-betaling te doen, moet Universiteit Stellenbosch as ʼn begunstigde op u internetbankdienste bygevoeg word. Kontak ons asb. vir die bankbesonderhede. 

Kassiere by Admin
Kassiere by Admin A op Stellenbosch-kampus of op Tygerberg-kampus kan gebruik word.

Pensioenarisse betaal R345-00 by die kassiere met kwitansietipe 1107 (netwerkregistrasie)
Die US-nommer word ook benodig.

Vir enige navrae of terugvoer, kontak gerus die IT Dienstoonbank by 021 808 4367 of help@sun.ac.za

Tags: ,

Comments are closed.

 

© 2013-2020 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.