Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

`n Splinternuwe voorkoms

Om in te lyn wees met die Universiteit se eeufeesvieringe en ook as ʼn poging om ons kommunikasie te standaardiseer vir konsekwentheid en veiligheidsredes, het ons, in samewerking met Korporatiewe Kommunikasie, alle elektroniese kommunikasie wat deur Informasietegnologie versend word, herontwerp. Dit sluit Bits & Bytes, ons nuusbrief, kubersekuriteitsboodskappe, sowel as kennisgewings soos wagwoord veranderinge, internetrekeningstate, ens. in.

Met die nuwe voorkoms hoop ons dit sal vir ons personeel en studente makliker wees om amptelike IT-kommunikasie uit te ken en slegs te reageer op hierdie uniek-ontwerpte boodskappe. 

Informasietegnologie sal nooit vir jou ʼn e-pos stuur om jou rekening te verifieer en dreig om jou rekening te sluit nie. Onthou egter om altyd eerder versigtig te wees en uit te kyk vir sekere phishing-eienskappe. As jy ooit twyfel oor die geldigheid van ʼn e-pos, kontak ons eerder direk by helpinfo@sun.ac.za of x4367. 

Hier is die ontwerpe om voor uit te kyk.(aflaaibare PDF-dokument)

ʼn Spesiale dankie aan Korporatiewe Kommunikasie en Nicolas wat ons met die ontwerpe gehelp het. 

Comments are closed.

 

© 2013-2020 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.