Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

Toegang tot SUNLearn en ander stelsels

Gedurende die afgelope naweek het enkele stelsels gefaal. IT-personeel is Saterdag uitgeroep om na die probleme om te sien. Die ernstigste probleme het die volgende ingesluit:

• Geen toegang na SUNLearn (weens aantekenprobleme), opgelos
• Geen toegang na die eksamenlokaal-toepassing op my.sun.ac.za, opgelos
• Sun-e-HR aantekenprobleme, opgelos

Die stelselsaantekenfoute het ook Saterdagoggend ʼn impak gehad op ander stelsels. Hierdie foute het hoofsaaklik toegang van buite die Universiteitskampus beïnvloed.

Die probleem met toegang tot SUNLearn was ʼn ernstige bekommernis vir studente wat besig was om voor te berei vir eksamens en kon eers teen Sondagmiddag opgelos word. Hoewel die probleem nou opgelos is, is ʼn tydelike oplossing vir die probleem met die eksamenlokaaltoepassing gevind — ʼn lys met die eksamenlokale is op SUNLearn as kennisgewing geplaas.

IT vra om verskoning vir die ongerief wat veroorsaak is deur die stelsels wat gefaal het. Vir enige navrae kontak asb. die IT Dienstoonbank by 021 808 4367 of meld ʼn versoek aan op die ICT Partner Portal.

Tags:

Comments are closed.

 

© 2013-2020 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.