Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

IT Noodonderhoud: Saterdag, 13 Julie

Noodsaaklike noodonderhoud vind komende Saterdag, 13 Julie, vanaf 07:00 tot 12:00 plaas.

ʼn Groot aantal funksies en toepassings sal gedurende hierdie tydperk nie beskikbaar wees nie. Dit sluit, onder andere, Menslike Hulpbronne, Finansiële dienste, SUNLearn, Kortkursusse, Studente-inligting en COB-betalings in. Internet en e-pos word nie deur hierdie onderhoud beïnvloed nie.

Wees verseker dat ons alles binne ons vermoë sal doen om onderbrekings tot die minimum te beperk.Vir navrae kontak asb. die IT Dienstoonbank by 021 808 4367 of meld ʼn versoek aan op die ICT Partner Portal.

Tags: ,

Comments are closed.

 

© 2013-2020 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.