Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

Belangrike inligting vir gebruikers van die sentrale administratiewe stelsel

Dis alombekend dat die huidige sentrale administrasiestelsel, wat ook TERATERM huisves, die einde van sy lewensiklus bereik het. As alles volgens plan verloop, word dit volgende jaar vervang deur SUNFin, `n moderne, gesentraliseerde, wolk-gebaseerde finansiële platform. (Meer oor SUNFin hier)

Die stelsel is reeds in 1989 ontwikkel en kan nie meer genoegsaam onderhou en opgradeer word nie. Intussen moet Informasietegnologie verseker dat die stelsel steeds optimaal funksioneer vir die oorblywende tydperk. Jy kan ons help deur enkele, eenvoudige stappe te neem:

  1. Indien moontlik, moenie te veel onnodige, veelvuldige sessies oopmaak nie.  Dit kan die stelsel oorlaai en veroorsaak dat ander gebruikers nie toegang kry nie. 
  2. Wanneer jy klaar gewerk het op die stelsel vir die dag, moenie net die skerm toemaak deur op die rooi X te kliek nie. Teken asseblief volledig af deur PF12 te kies en daarna die Afteken-opsie. (sien grafika onder) 
  3. Wanneer jy klaar is met `n program and dit nie vir meer as 10 minute nie gaan gebruik nie, gebruik PF12 om af te teken. Jy kan steeds die TerraTerm hoofspyskaart (sien grafika heel onder) oophou indien jy later verder wil werk.
  4. Indien jy weet wanneer daar beurtkrag gaan wees, kies PF12 en teken uit die stelsel uit. Anders sal jou sessie aktief bly.

 

 
   
 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

 

© 2013-2020 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.