Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

Opdatering van persoonlike inligting

As gevolg van die implementering van strenger wetgewing aangaande die beskerming van persoonlike data, word wagwoorde nie meer deur IT namens personeel en studente verander nie. Ons beveel aan dat die aanlyn wagwoord selfhelp funksionaliteit gebruik moet word.

Om die aanlyn-funksionaliteit suksesvol te kan gebruik, moet jou selfoonnommer of eksterne e-posadres op die stelsel aangedui wees. Die opdatering van die inligting kan nie deur Informasietegnologie gemaak word nie aangesien IT nie regte het om persoonlike inligting op te dateer nie. Indien jou inligting nie volledig is nie, kan dit deur middel van die volgende metodes opdateer word:

  1. Personeel en studente kan hulle persoonlike inligting opdateer deur aan te teken by http://www.sun.ac.za/useradm en die betrokke velde in te vul op die invalsblad.
  2. Personeel kan Menslike Hulpbronne kontak deur ʼn epos te stuur aan sun-e-hr@sun.ac.za of hulle kontak by 021-8082753.
  3. Studente kan Kliëntediens kontak deur epos te stuur aan info@sun.ac.za of hulle te kontak by 021-8089111.

Verdere, gedetailleerde inligting oor die wagwoord self-helpfunksie.

 

Comments are closed.

 

© 2013-2020 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.