Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

Beskikbaarheid van public folders na November

Met aanvang Desember sal public folders nie meer ʼn beskikbare funksie wees vir personeel nie. Indien jy steeds public folders gebruik om, byvoorbeeld vergaderings te skeduleer stel ons voor dat jy alternatiewe oplossings oorweeg. 

Wat is public folders?

Public folders bied ʼn maklike en effektiewe metode om inligting te versamel, organiseer en deel met kollegas binne die universiteit. 

Wat beteken dit vir my?

Hoewel public folders gereeld binne die universiteit gebruik is, is daar nou ander, meer effektiewe opsies wat dieselfde, of selfs beter, funksionaliteit bied. Indien jy steeds public folders aktief gebruik, sal die IT Dienstoonbank ʼn alternatiewe oplossing kan voorstel afhangende van wat jy benodig.

Wat is die alternatiewe oplossings?

Kamer- of lokaalbesprekings kan gefasiliteer word deur ʼn resource mailbox aan te vra. Om in groepe saam te werk met kollegas, is MS Teams ideaal en laat dit lede toe om saam te werk aan dokumente en tred te hou met kommunikasie binne die span.

[ARTIKEL DEUR BRADLEY VAN DE VENTER]

Comments are closed.

 

© 2013-2020 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.