Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

Alle Office365-toepassings nou beskikbaar

Informasietegnologie het vroeër die maand die volledige wolkgebaseerde Office365 pakket vir personeel met aktiewe rolle aktiveer. 

Hierdie dienste sluit in:

– Outlook e-pos
– OneDrive for Business (5TB vir elke personeellid en student)
– SharePoint Online (publieke en spanwebwerwe)
– Aanlyntoegang tot MS Office toepassings (byvoorbeeld Word, Excel, PowerPoint, ens.)
– Vyf aflaaibare Office 2016 weergawes vir persoonlike toestelle (byvoorbeeld skootrekenaars, tablette en slimfone) Let wel, hierdie 5 Office 2016 weergawes mag op geen batenommertoestelle installeer word nie. Dit word slegs toegelaat op persoonlike toestelle.

Wat is Office 365?

Indien jy enige navrae het, laat weet ons asseblief deur `n versoek aan te meld op ServiceNow of ons Dienstoonbank te kontak by 808 4367. Vir meer inligting oor die Office365 pakket, raadpleeg asseblief ons FAQs of kyk na die Office365 opleidingsvideos.

BELANGRIK: Wanneer jy wolkgebaseerde dienste gebruik, is dit krities dat jy jou privaat- en werkgebruikersname, wagwoorde en data apart van mekaar hou. Moet nooit dieselfde gebruikersnaam vir jou privaat en werk eposrekeninge, stoorspasie en toepassings gebruik nie.

Comments are closed.

 

© 2013-2021 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.