Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

Eksterne e-posse onafgelewer

Sedert verlede Vrydag, 30 April, was daar gevalle waar eksterne e-pos boodskappe nie in US personeel en studente se posbusse afgelewer is nie.  Hierdie boodskappe word deur Microsoft onder kwarantyn geplaas om sekuriteitsredes. Die probleem is aangemeld by Microsoft en ontvang dringende aandag van die Microsoft-ingenieurs, sowel as ons eie stelseladminstrateurs. 

Ons besef dat daar waardevolle boodskappe in die tou lê en sal daarom, as `n tydelike oplossing, hierdie boodskappe vanaf môremiddag (Vrydag, 7 Mei) 16:00 vrystel sodat dit in plaaslike posbusse afgelewer kan word.

Neem kennis dat daar ook spam en phishing tussen die boodskappe mag wees. Wees dus asseblief uiters versigtig wanneer hierdie boodskappe hanteer word.

Ons vra om verskoning vir enige ongerief en hoop dat die probleem so gou moontlik opgelos sal word.
Enige navrae in hierdie verband kan aangeteken word op die ICT Partner Portal.

Comments are closed.

 

© 2013-2021 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.