Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

Diensvlakke beinvloed deur COVID

Weens ‘n paar positiewe Covid gevalle onder ons IT ondersteuningspersoneel bestaan die moontlikheid dat ons ondersteunsdiensvlakke beïnvloed gaan word totdat personeel kan terugkeer en hul take kan hervat.

Slegs kritiese “op-perseel” ondersteuning vir personeel sal by die IKT hoofgebou per afspaak hanteer word. Versoeke kan egter steeds aangeteken word by ICT Partner Portal en daar sal so gou moontlik daaraan aandag gegee word.

Ons vra byvoorbaat om verskoning vir enige ongerief.

Comments are closed.

 

© 2013-2022 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.