Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

Studente wen by tegnologiefees

ʼn Tegnologiefees met verskeie pryse, groot afslag en die geleentheid om die nuutste tegnologie uit te toets en daarmee te speel, is Dinsdag 22 Oktober in die Neelsie gehou.

Die Tegnologiefees was ʼn inisiatief van die Studente Tegnologieprogram (STP) wie se doel dit is om bekostigbare tablette en skootrekenaars te verskaf aan alle studente verbonde aan openbare universiteite in Suid-Afrika.

Personeel en studente kon nie net waardevolle inligting oor die tegnologie wat die program bied kry nie, maar kon dit ook uittoets en daarmee speel. Daar was verskeie pryse op die spel en afslag is aangebied op heelwat van die produkte wat uitgestal is.

Die Maties-dansvereniging het vir die vermaak gesorg oor middagete en die name van die wenners van die October Tech Fest-kompetisie is getrek. Kyk video hier.​

Comments are closed.

 

© 2013-2020 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.