Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

Nuutste: IT-dienste tydelik herstel

Noodsaaklike noodonderhoud is Saterdag vanaf 07:00 tot 12:00 uitgevoer om ’n foutiewe geheue-module te vervang. Gedurende die proses is addisionele probleme met die hardeware teëgekom en het dit veroorsaak dat sekere dienste nie beskikbaar was nie.

IT-personeel het egter laat gisteraand daarin geslaag om tydelik kritiese kerndienste weer te herstel. Die finale herstelwerk en vervanging van die foutiewe hardeware sal op ’n latere stadium plaasvind.

Ons vra om verskoning vir die ongerief. Vir navrae kontak asb. die IT Dienstoonbank by 021 808 4367 of meld ʼn versoek aan op die ICT Partner Portal.

Comments are closed.

 

© 2013-2020 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.