Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

Skype groep video-oproepe nou gratis

As jy vriende en familie oorsee het, weet jy dat Skype `n handige middel is om gratis, of teen `n relatiewe lae koste, met hulle te kan kommunikeer. Jy is ook een van 663 miljoen geregistreerde Skype-gebruikers.

Skype vier die jaar reeds sy 11de verjaardag en is ontwikkel deur `n Deen en Sweed genaamd Janus Friis en Niklas Zennström as `n stem-oor-IP- en blitsboodskapdiens. Friis en Zennström het die applikasie se naam afgelei uit twee woorde – sky en peer. 

Sedert 2011 is Skype die eiendom van Microsoft. Dié maatskappy het Skype gekoop teen die stewige bedrag van $8.5 biljoen. Skype se hoofkantoor sit egter nie in Amerika nie, maar in Luxembourg, terwyl die grootste gedeelte van die ontwikkelingspan en 44% van Skype-werknemers hulle in Tallinn en Tartu in Estonia bevind.

Met Skype kan jy met enigiemand gesels deur middel van oorfone, via video met `n webkamera en ook deur blitsboodskappe te tik. Oproepe na ander Skype-gebruikers is gratis, maar landlynoproepe en selfoonoproepe word van jou rekening gedebiteer. 

Buiten die gewone funksionaliteit, soos bo genoem, is daar ook funksies soos leêroordrag en video-oproepe vir groepe. Laasgenoemde is onlangs eers gratis beskikbaar gestel aan alle Skypegebruikers. Voorheen was dit slegs vir premium-gebruikers. 

Skype video-oproepe gee aan jou die geleentheid om groepoproepe deur middel van `n webkamera te maak met tot `n maksimum van 9 ander mense op een slag. As jy gebruik wil maak van hierdie nuwe, gerieflike funksie, kan jy meer daaroor lees op Skype se webwerf

Tags:

Comments are closed.

 

© 2013-2022 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.