Language:
SEARCH
 • Onlangse bydraes

 • Kategorieë

 • Argiewe

Office 365 is hier

Weens groeiende studentegetalle en daarmee saam ʼn groeiende tekort aan stoorspasie, moes Informasietegnologie in 2014 die universiteit se e-pos opstelling herevalueer. Gevolglik is studenterekeninge geskuif na Office 365, ʼn wolkgebaseerde diens wat soomloos integreer met die sagteware wat reeds op kampus gebruik word.

Personeel e-posrekeninge is tot dusver plaaslik op ons Exchange-bedieners onderhou en gehuisves. Binne die volgende paar maande word personeel se e-pos, net soos studente s’n, ook na Office 365 migreer.

office365Aanvanklik sal slegs e-posfasiliteite op die wolk gehuisves word, maar in die nabye toekoms sal personeel ook vanaf enige plek toegang tot hul dokumentasie kan kry d.m.v. Office 365 toepassings soos OneDrive, Word, Excel en Powerpoint.

Buiten ʼn welkome toename in e-pos stoorspasie na 50GB, is daar verskeie ander voordele:

 • minder argivering is nodig as gevolg van groter e-pos spasie
 • tydsbesparing en verhoogde produktiwiteit
 • ʼn nuwe, beter aanlyn e-posplatform
 • meer toeganklik en beskikbaar
 • strenger sekuriteit

Dienste sal soos normaalweg voortgaan tydens die migrasieproses en min, indien enige aftyd word voorsien. Rekeninge sal in groepe en per departement geskuif word, sodat so min as moontlik ontwrigting veroorsaak word. Kommunikasie rakende die proses sal fasiliteer word m.b.v. departementshoofde en sekretaresses.

Vir enige navrae, kontak gerus die IT Dienstoonbank by 021 808 4367 of helpinfo@sun.ac.za.

 

Tags: , ,

2 Responses to “Office 365 is hier”

 1. Sonja van der Westhuizen says:

  Hi Dawid,

  One of our Office support staff will contact you asap to see what they can work out.

 2. Hi

  I would like to enquire if MFM radio station on campus will be moving to office 365. We have many staff memebers on the move and collaborate extensively on documents all the time to run scheduling and daily office admin for the station. a move toe 365 will completely revolutionize our business. Please could you point me in the right direction to facilitate the station move to 365.

  Regards
  Dawid de Villiers

 

© 2013-2022 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.