Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

SUNLearn mobiele toepassing nou beskikbaar

Informasietegnologie het sopas `n nuwe SUNLearn mobiele toepassing ontwikkel en dit kan nou afgelaai word. Die toepassing is beskikbaar vir Android-, sowel as iOS-toestelle. Jy kan dit ook aflaai deur die QR-kode aan die regterkant te skandeer met jou foon.  

SUNLearn is Universiteit Stellenbosch se kragtige, oopbron platform vir gemengde leer en onderrig.  Die stelsel is maklik om te leer en kan deur beide personeel en studente gebruik word. `n Volledige gebruikersgids is ook beskikbaar. 

Die SUNLearn mobiele toepassing kan gebruik word om:

– die inhoud van jou kursusse na te gaan, selfs wanneer jy nie aanlyn is nie, 
– intydse kennisgewings van boodskappe of gebeure te ontvang,
– vinnig ander persone in jou kursusgroep op te spoor en te kontak,
– grafika, oudio, video en ander leêrs op te laai vanaf jou mobiele toestel,
– jou kursuspunte te sien, ens.

Volledige funksies kan hier gesien word.

Studente wat die stelsel vir die eerste keer gebruik, sal by die Student training skakel verskeie hulpbronne, videos en selfhelpgidse vind. Onthou dat die SUNLearn mobiele toepassing jou nie enige data gaan kos as jy op kampus d.m.v. Maties WiFi of die netwerk daarop aanteken nie. Jy het dus ook nie nodig om Inetkey oop te maak nie. 

Die SUNLearn ondersteuningspan kan bereik word by learn@sun.ac.za of 021-808 2222.

Tags:

Comments are closed.

 

© 2013-2021 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.