Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

E-pos op die wolk

cloudEinde Julie het ons aangekondig dat universiteit e-pos voortaan op die wolk gebêre sal word. Die meeste Tygerberg personeel is suksesvol geskuif en reeds aktief op Outlook via Office365. Volgende aan die beurt is Stellenbosch.

Voordele van wolkpos sluit in:
• Groter posbusse en stoorspasie.
• E-pos en stoorspasie is bereikbaar van enige plek in die wêreld waar internettoegang beskikbaar is.
• E-pos en stoorspasie word gerugsteun in die wolk.

Daar is wel een oorweging. Omdat die diens in die wolk is, is dit afhanklik van die internetkwaliteit. 

Posbusse word per departement geskuif en elke departement sal vooraf in kennis gestel word wanneer die proses gaan plaasvind. Min of geen ontwrigting of onderbreking word tydens die migrasieproses verwag. 

Na die skuif sal Outlook vra vir ʼn wagwoord. Tik jou volledige e-posadres en wagwoord in en merk ook die Remember credentials blokkie. E-pos op u mobiele toestel mag ʼn heropstelling benodig. Ons het ook ʼn lys met FAQs saamgestel. As jy probleme ondervind, raadpleeg gerus eers dié lys Addisionele tegniese instruksies, indien benodig, is ook beskikbaar op IT se selfhelp webwerf.

Gebruikersondersteuning mag nodig wees vir toestelle waarvan sagteware nie op datum is nie en ons ondersteuningspan is gereed om hierdie gevalle te hanteer. Neem egter kennis dat standaard US-toestelle met Windows en batenommers eers afgehandel sal word en eerste prioriteit sal geniet. Nie-standaard toestelle, byvoorbeeld met Apple of Linux bedryfstelsels of privaattoestelle sonder batenommers, kan eers hanteer word sodra die standaardtoestelle afgehandel is.

Vir enige navrae of terugvoer, kontak gerus die IT Dienstoonbank by 021 808 4367 of help@sun.ac.za

Comments are closed.

 

© 2013-2021 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.