Language:
SEARCH
  • Onlangse bydraes

  • Kategorieë

  • Argiewe

Waar jy ookal swerf, eduroam

eduroam (education roaming) is `n sekure, wêreldwye toegangsbeheerde swerwingsdiens ontwikkel vir die internasionale navorsing- en onderriggemeenskap. 

Gebruikers kan tussen kampusse rondbeweeg en ander deelnemende instellings tuis of oorsee besoek en onmiddellike, veilige netwerktoegang verkry – sonder om te reël vir die gebruik van besoekersrekeninge of addisionele wagwoorde. Die besoekende gebruiker word verifieer met dieselfde inligting (gebruikersnaam en wagwoord) wat  hulle by hulle plaaslike instelling waarby hulle geaffileer is, gebruik.

Besoekers wat registreer is by eduroam sal aan alle WiFi-punte regoor die betrokke kampus kan verbind. 

Meer inligting oor die gebruik en aktivering van eduroam-diens is beskikbaar op ons dienskatalogus. Addisionele inligting is ook beskikbaar op www. eduroam.org en http://eduroam.ac.za.

Tags:

Comments are closed.

 

© 2013-2022 Disclaimer: The views and opinions expressed in this page are strictly those of the page author(s) and content contributor(s). The contents of this page have not been reviewed or approved by Stellenbosch University.