BTK Bestuursnaweek

Oor die naweek van 8-10 Oktober het ons bestuur ‘n vinnige wegbreeknaweek gehad en gaan kamp by die Jamaka kampeerterrein in die Cederberge. Ons het ‘n lekker oggend spandeer by die Malgat waterpoele en ‘n waaghalsige paar van ons het die res van ons vermaak met hul gevaarlike sponge van die hoë rotse rondom die poele. Dit was baie lekker om net rustig te kuier om die kampvuur en nuwe avonture vir die BTK in die volgende termyn te beplan. Ons was ook bevoorreg om ons voorsitter, George Diener, se 21ste saam hom te kon vier en die ouens het tot 2h die oggend nog ‘n touchies game aan die gang gehad onder die motors se ligte. Na hierdie naweek kan alle BTK’ners verseker wees van ‘n goed funksionerende bestuur vir 2010/2011 wat julle nuwe hoogtes sal laat bereik!

— Coreen Robbertze  (11/10/10)